Johann Granders kunskaper

Johann Granders kunskaper

Johann Grander var långt före sin tid

Vissa människor är långt före sin tid. De känner igen banbrytande saker som annars förstås först efter många år.

Johann Grander tillhör dessa visionära människor. Hans uttalanden om naturen, om livet och speciellt om vattnet är mer än 30 år gamla. Och det visar sig idag att Granders insikter är mer aktuella än någonsin.

Johnann Grander är särskilt framstående som uppfinnare och naturvetenskapsman: hans djupa insikter om komplicerade naturliga processer och kunskapen om hur man använder dem genom att kombinera naturmaterial med tekniska hjälpmedel.

 

I början var det vatten

För miljoner år sedan var jorden helt täckt av vatten. Allting var i rörelse och kunde flöda fritt. Ett tillstånd av perfekt energisk ordning. Där vattnet rinner fritt och kan hitta sin väg, det är där vatten är den reglerande kraften i naturen fortfarande idag.
Read more...

Läkemedelsrester i vatten

Från de många fynden och uttalandena som gjordes av Johann Grander är hans varning om faran av läkemedelsrester i vårt dricksvatten särskilt utmärkande, eftersom det här ämnet diskuteras för närvarande i media.
Read more...
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Inget sker av en slump. Det är heller inte utan anledning som människan fått ett liv. Vi är alla avsedda att ha ett syfte som vi borde uppfylla."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×