GRANDER® Gruppen

Laganda, Igenkänning, Entusiasm

Huvudkontoret i Jochberg i Tyrolen, Österrike, har GRANDER®-företagets toppexperter och är den plats där informationsvattnet produceras för de olika vattenvitaliserarna. Vattenåtervinningsanordningarna är också fyllda på denna plats, de attraktiva glasflaskorna är fyllda med Original GRANDER® Vatten och de globala distributionsaktiviteterna samordnas. Idag försörjer hundratals människor sig själva och sina familjer genom GRANDER® vattenvitalisering globalt.

Oavsett om det är i norr eller i söder, oavsett om det är i Europa eller Asien - hela familjen Grander, företaget kring GRANDER®-märket, stödjer såväl expertrådgivarna som kunderna varandra och njuter av en speciell närhet.

De kompetenta och välutbildade GRANDER®-expertrådgivarna är vattenspecialister och är tillgängliga för att svara på alla frågor angående vatten på plats för GRANDER®-kunder och intresserade. Expertrådgivarna förstår hur man hanterar enskilda vattensituationer på plats, för att analysera och uppnå bästa möjliga, långsiktiga vattenkvalitet med de givna åtgärderna. Ett (kostnadsfritt och icke-bindande) samråd utgör grunden för optimal vattenkvalitet i hemmet, på kontoret, i företaget, på hotellet, i simbassängen eller damm, inom jordbruket...

"Precis som det inte finns två likadana personer, finns det inte heller två likadana vatten någonstans i världen." (Johann Grander)

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Ett hälsosamt liv börjar med vitaliserat vatten"

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×