Avdelningar

 

GRANDER® Gruppen

Laganda, Igenkänning, Entusiasm

Huvudkontoret i Jochberg i Tyrolen, Österrike, har GRANDER®-företagets toppexperter och är den plats där informationsvattnet produceras för de olika vattenvitaliserarna. Vattenåtervinningsanordningarna är också fyllda på denna plats, de attraktiva glasflaskorna är fyllda med Original GRANDER® Vatten och de globala distributionsaktiviteterna samordnas. Idag försörjer hundratals människor sig själva och sina familjer genom GRANDER® vattenvitalisering globalt.

Oavsett om det är i norr eller i söder, oavsett om det är i Europa eller Asien - hela familjen Grander, företaget kring GRANDER®-märket, stödjer såväl expertrådgivarna som kunderna varandra och njuter av en speciell närhet.

De kompetenta och välutbildade GRANDER®-expertrådgivarna är vattenspecialister och är tillgängliga för att svara på alla frågor angående vatten på plats för GRANDER®-kunder och intresserade. Expertrådgivarna förstår hur man hanterar enskilda vattensituationer på plats, för att analysera och uppnå bästa möjliga, långsiktiga vattenkvalitet med de givna åtgärderna. Ett (kostnadsfritt och icke-bindande) samråd utgör grunden för optimal vattenkvalitet i hemmet, på kontoret, i företaget, på hotellet, i simbassängen eller damm, inom jordbruket...

"Precis som det inte finns två likadana personer, finns det inte heller två likadana vatten någonstans i världen." (Johann Grander)

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Om folk bara förstod att jorden är en levande varelse, så skulle de bete sig väldigt annorlunda mot den."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×