Avdelningar

 
Vatten är vår styrka

Vatten är vår styrka

GRANDER® revitaliseriar ...

Är inte bara en slogan utan en ständig drivkraft och motivation till att göra GRANDER® vatten tillgängligt för alla människor och varelser på den här planeten. Bakom detta står ett team av människor som identifierar sig med GRANDER®-filosofin och ser sig själva som en del i samhällets stora gemenskap.


Företaget GRANDER® står för en affärsfilosofi som ...

Ett familjeföretag med speciell karaktär

Den starka andan inom familjen gjorde att Johann Grander Sr. kunde ägna sig åt sin forskning. Familjen erbjöd honom sitt fulla stöd, följde och byggde familjeföretaget med honom. Ännu idag arbetar familjemedlemmarna tillsammans för att leda företaget in i framtiden.
Read more...

GRANDER® Gruppen

Huvudkontoret i Jochberg i Tyrolen, Österrike, har GRANDER®-företagets toppexperter och är den plats där informationsvattnet produceras för de olika vattenvitaliserarna. Vattenåtervinningsanordningarna är också fyllda på denna plats, de attraktiva glasflaskorna är fyllda med Original GRANDER® Vatten och de globala distributionsaktiviteterna samordnas. Idag försörjer hundratals människor sig själva och sina familjer genom GRANDER® vattenvitalisering globalt.
Read more...
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Inget vatten är det andra likt."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×