Forskning & Utveckling

Forskning & Utveckling

Forskning och internationellt utbyte

Vatten är en mystiskt ämne ur ett vetenskapligt perspektiv. Trots 200 års vattenforskning har vetenskapen inte lyckats att verkligen "utforska" vatten. I många fall reagerar vatten annorlunda i praktiken mot vad det gör i teorin. Internationellt görs många experiment och forskning i detta ämne. Nya fynd och erfarenheter görs varje dag.

Även på GRANDER®. Inom forskning och utveckling så arbetar GRANDER®s forskningsföretag IPF med olika internationella institut, forskare och universitet. Därför är GRANDER® också medlem i gruppen "Applied Water Physics" hos den nederländska vattenforskningsorganisationen WETSUS ledd av Dr. Elmar Fuchs (Water Bridge - Univerisity of Graz) och är därför alltid uppdaterade i vattenforskningen.

GRANDER® har under många år haft nära kontakt och regelbundet utbyte med internationellt kända forskare och vetenskapsmän. Många av dem har rest till Tyrol och besökt GRANDER® för att utbyta kunskap med Johann Grander, hans familj och forskargruppen. Bland dem var Eshel Ben Jacob († juni 2015) - före detta president för Israels fysikförening och en ledande fysiker i hela världen.

Nära kontakt har även upprätthållits med professor Gerald H. Pollack som är professor i bioteknik vid University of Washington (WU), Seattle.

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Vi är bara lärjungar i den här världen."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×