Johann Granders liv

Johann Granders liv

Rörd. Naturälskare. Blygsam.

Som lastbilschaufför, arbetare på bensinstation och cementblandare tog Johann Grander från Jochberg hand om de 10 familjemedlemmarna för många år sedan. Han hade sina händer fulla.

Men ändå så bestämde han sig en dag för att följa sin passion och helt ägna sig åt sina experiment. De ledde honom snart till det ämne som förändrade hela hans liv och familjens, nämligen vatten.

Numera så har revitaliserat "GRANDER-vatten" blivit en daglig del av hundratusentals användares liv, en del som de inte kan vara utan. Det används också framgångsrikt inom områden som privata hem, simbassänger, dammar, hälsofaciliteter, hotell, jordbruk och även industrier.

Johann Granders barndom

Johann Grander föddes den 24 april 1930. Hans föräldrar var tvungna att ta hand om fem barn i tider med ökad inflation och växande ekonomiska svårigheter.
Read more...

Äktenskap & Familj

Hans liv var väldigt färgstarkt: han var lastbilschaufför, arbetade på bensinstation och ett kort tag var han aktiv i lokalpolitik.
Read more...

Jobbade på bensinmack

År 1963 blev Johann Grander ansvarig för en bensinmack i Jochberg, som snart blev en populär mötesplats. Arbetet vid bensinstationen var mycket svårt och påverkade hans leder.
Read more...

Ny inriktning

Johann Grander ville inte passa in i en bestämd struktur. Så 1978 lämnade han sitt jobb och spenderade mycket tid med att meditatera och läsa. Han följde en väg för andlig och mental vidareutveckling.
Read more...
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Om folk bara förstod att jorden är en levande varelse, så skulle de bete sig väldigt annorlunda mot den."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×