Johann Granders liv

Johann Granders liv

Känslosam Naturälskare Blygsam

Som lastbilschaufför, arbetare på bensinstation och cementblandare tog Johann Grander från Jochberg hand om de 10 familjemedlemmarna för många år sedan. Han hade fullt upp.

Men en dag bestämde han sig för att följa sin passion och helt ägna sig åt sina experiment. De ledde honom snart till det ämne som förändrade hela hans och familjens liv, nämligen vatten.

Numera så har vitaliserat "GRANDER®vatten" blivit en daglig del av hundratusentals användares liv, en del som de inte vill vara utan. Det används också framgångsrikt inom områden som i eget hushåll, simbassänger/pooler, dammar, spa anläggningar, hotell, jordbruk och industrier.

Johann Granders barndom

Johann Grander föddes den 24 april 1930. Hans föräldrar var tvungna att ta hand om fem barn i tider med ökad inflation och växande ekonomiska svårigheter.
Läs mer

Äktenskap & Familj

Hans liv var väldigt färgstarkt: han var lastbilschaufför, arbetade på bensinstation och ett kort tag var han aktiv i lokalpolitik.
Läs mer

Jobbade på bensinmack

År 1963 blev Johann Grander ansvarig för en bensinmack i Jochberg, som snart blev en populär mötesplats. Arbetet vid bensinstationen var mycket svårt och påverkade hans leder.
Läs mer

Ny inriktning

Johann Grander ville inte passa in i en bestämd struktur. Så 1978 lämnade han sitt jobb och spenderade mycket tid med att meditatera och läsa. Han följde en väg för andlig och mental vidareutveckling.
Läs mer
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Vi är bara lärjungar i den här världen."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×