Varumärket GRANDER®

GRANDER® står för livligt, kraftfullt och biologiskt högkvalitativt vatten

GRANDER®-varumärket har inte förändrats under de senaste 30 åren.

Grander står för:

  • naturlighet, välbefinnande och njutning
  • styrka, självrengöring och vitalitet
  • biologiskt högkvalitativt vatten

Dessa värden följs av familjen Grander och det stora GRANDER®-samhället världen över. Oavsett om det är i Kina, Noway, Österrike, Italien eller Sydafrika, står logotypen "G" för en unik vattenkvalitet för välbefinnande för alla människor och djur och för välfärd för natur och miljö.

GRANDER® är ett varumärke som är registrerat i det internationella varumärkesregistret och är "positivt" sparat i människornas sinnen, vilket är betydligt viktigare.

Utvecklingen av varunamnet "GRANDER®"

I början av vattenvitaliseringen försökte en liten krets av Johann Grander vänner, släktingar och bekanta "det vitaliserade vattnet" och rapporterade om positiva erfarenheter. Alla betraktade det som "GRANDER® Water", som ansetts av den blygsamma Johann Grander som pretentiös. Han försökte namnge vattnet "magnetiskt vatten", men alla kallade det som GRANDER® vatten. Således blev det vanliga namnet handelsnamnet, som registrerades officiellt den 27 mars 1996.

Även termen "vattenvitalisering", som används ganska ofta idag, härstammar från Johann Grander.

Det finns andra företag på marknaden som idag erbjuder vattenrevitalisering, men endast GRANDER® arbetar med vattnet som informationsbärare. Därför har GRANDER® varit på marknaden i mer än 3 årtionden och har fått en hög grad av popularitet samt bredare acceptans.

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Allting här på jorden är bara lånat."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×