GRANDER® Sverige

Avdelningar

 

Filmer / Videor

Films om Johann Grander och vatten

Johann Grander är ambassadören för revitaliserat vatten. Det symboliserar respekt för skapande, ödmjukt och okonventionellt tänkande. Hans liv, hans upptäckter men även användarnas erfarenheter och vetenskapen bakom revitaliserat vatten är populära ämnen i TV-dokumentärer och rapporter.

Njut av att titta på filmerna om vatten och Johann Grander.

Kristallklart vatten för industrin

Många är bekanta med GRANDER® vattenvitalisering i privata hem och lägenheter. Hur och varför vitalisering blir alltmer populärt för användning inom industrin kan ses i filmen "Crystal Clear Water for Industry" med de internationella företagen som använder den.
Read more...

Baka med GRANDER®

Om du följer bagerens tumfingerregel: 2 delar mjöl till 1 del vatten vet du exakt hur viktigt det är med vatten till att baka. GRANDER® används av bagare, som inte kan tänka sig att baka utan det, inte bara i Österrike och Tyskland utan också runt om i världen. Dessa bagarmästare är mycket stolta över sina resultat.
Read more...

Vatten för njutning

GRANDER vattenvitalisering gör vårt vanliga kranvatten åter till vad det borde vara: naturligt, livligt och hälsosamt, dag efter dag. Vi känner det och vi kan också smaka det.
Read more...

Myter och sanning

Med tiden har vattnenrevitalisering blivit ett ofta använt uttryck. Kortfilmen "GRANDER® Water: Myth and Reality" är en dokumentation om skapandet, utvecklingen, funktionen och effekten av vattenvitaliseringen.
Read more...

Vattenmannen från Tyrolen

Filmen "The Waterman from Tyrol" visar Johann Granders liv. Med klokhet, humor och självdistans berättar Grander om sin upptäckter och hans inställning till naturen. Vänner och entusiastiska användare av GRANDER®-vatten, liksom Hansi Hinterseer och ärkebiskopen Salzburg, Alois Kothgasser, medverkar också.
Read more...

Test med kaffepress

Edmund E. Mayr - kurator och chefsinstruktör vid Coffee Competence Center & Coffee Museum i Wien - visar skillnaderna mellan vitaliserat och icke-vitaliserat vatten med hjälp av "kaffepresstestet".
Read more...

GRANDER® Nyheter

  • 1
  • 2
  • 3
Grander Vatten på Bomässan

Grander Vatten på Bomässan

28.02.2019

Vi på Grander Vatten kommer att deltaga på Bomässan i Växjö den 29-31 mars. Ta gärna... Read more

Film om Grander Vatten: Vattenvitalisering

Film om Grander Vatten: Vattenvitalisering

28.02.2019

Nu kan du se filmen om Grander Vatten: Vitaliserat vatten. Du hittar filmen nedan. Read more

Det finns verkligen två identiska snöflingor

Det finns verkligen två identiska snöflingor

23.01.2016

När stora vita flingor faller från himlen, misslyckas de aldrig med att imponera på oss:... Read more