GRANDER® Sverige

Avdelningar

 
Dricksvatten

Dricksvatten

Dricksvatten förändras; revitaliseras; pånyttföds.

En balanserad vattenförsörjning och biologiskt högkvalitativt vatten är viktiga förutsättningar för hela organismens funktion. Vatten är inte bara viktigt, men det är också grunder för vår känsla av välbefinnande, skönhet och vitalitet. Vatten renar från insidan, eftersom kroppen behöver vatten för att göra sig av med gifter anses vatten vara den bästa biologiska rengöringsmekanismen. Det hjälper blodet att cirkulera genom alla organ, det ökar vår ämnesomsättning och det stärker vårt immunförsvar.

Medvetna dricksvanor förbättrar känslan av välbefinnande. Lita på din kropps signaler! Om du känner dig törstig är det dags att dricka något. För en förbättrad känsla av välbefinnande och ökad prestanda är det en bra idé att ta en klunk vatten innan du ens känner dig törstig. Att inte känna törst kan leda till uttorkning, och kan hända när kroppen måste gå under längre perioder utan vatten. Det betyder att ju mindre vi dricker desto mindre känner vi oss törstig. Så: drick, drick, drick - och inte bara när du känner dig törstig!

2 liter vatten eller mer om dagen

Beroende på din kroppsvikt rekommenderas det att du dricker 2 liter vatten eller mer varje dag. Under vissa förhållanden som idrott, ökad fysisk aktivitet, varma klimat osv. ska ditt vattenintag ökas ännu mer.
Read more...

GRANDER® Nyheter

  • 1
  • 2
  • 3
Det finns verkligen två identiska snöflingor

Det finns verkligen två identiska snöflingor

23.01.2016

När stora vita flingor faller från himlen, misslyckas de aldrig med att imponera på oss:... Read more

Dricka vatten - hur man lär sig gilla det

Dricka vatten - hur man lär sig gilla det

13.01.2016

Hur världsligt det än kan låta, så är vattendrickande något man behöver lära sig. Många... Read more

Bröd och vatten - ett speciellt slags samspel

Bröd och vatten - ett speciellt slags samspel

01.09.2015

GRANDER® vattenvitalisering har funnit sin plats i både lokala och internationella bagerier, och bagarna är... Read more