GRANDER® Sverige

Avdelningar

 

Vatten - den gamla, förnyade livsstilsdrycken

Gott och uppfriskande

GRANDER®-vatten står för njutning och välbefinnande @ Heribert Grander GRANDER®-vatten står för njutning och välbefinnande
Vatten är en symbol för njutning, för att dricksvatten smakar gott och är bra för kroppen. Trots att det är äldre än mänskligheten själv så är vatten trendigare än någonsin förut.

När man diskuterar ämnen med fin mat och njutning pratar man alltid om vatten: vatten som en dryck och vatten som används för att laga mat. Precis som varje kaffedrickare uppskattar ett gott glas vatten med sin kopp kaffe, så fylls en tillbringare med vatten till varje finsmakares måltid.

Original, kraftfullt och fullt av liv

Vatten har speciella egenskaper från sitt ursprung, som det bara kan utveckla så länge det är naturligt och friskt och skyddat mot skadlig miljöpåverkan.

På sin resa till oss förlorar vatten mycket av sin vitalitet. Det tvingas genom rör och är ständigt utsatt för stress, tryck och andra yttre faktorer vilket resulterar i att den naturliga strukturen av vatten förändras.

Genom att använda GRANDER® vattenvitalisering förbättras vattnets kvalitet naturligt och blir en biologiskt högkvalitativ dryck. Den extraordinära funktionen med GRANDER® vattenvitalisering är att det revitaliserade vattnet återfår sin ursprungliga kapacitet, inklusive ökat motstånd, hållbarhet och vitalitet.

För människor som värderar livskvalitet högt

Människor som använder sig av revitaliserat vatten sätter speciellt värde på dricksvattenkvaliteten. Mat, som är lagad med hjälp av vitaliserat vatten, håller sig fräsch längre och smakar särskilt autentiskt.

Av denna anledning har GRANDER® vattenvitalisering hjälpt hundratusentals användare och blivit en del av deras liv, som de inte vill vara utan.

Tillbaka

GRANDER® Nyheter

  • 1
  • 2
  • 3
Det finns verkligen två identiska snöflingor

Det finns verkligen två identiska snöflingor

23.01.2016

När stora vita flingor faller från himlen, misslyckas de aldrig med att imponera på oss:... Read more

Dricka vatten - hur man lär sig gilla det

Dricka vatten - hur man lär sig gilla det

13.01.2016

Hur världsligt det än kan låta, så är vattendrickande något man behöver lära sig. Många... Read more

Bröd och vatten - ett speciellt slags samspel

Bröd och vatten - ett speciellt slags samspel

01.09.2015

GRANDER® vattenvitalisering har funnit sin plats i både lokala och internationella bagerier, och bagarna är... Read more