GRANDER® Sverige

Avdelningar

 

Till minne av Johann Grander

Johann Grander som upptäckte vattenvitalisering

Till minne av Johann Grander, som skulle ha firat sin 85-årsdag den 24 april ...

Johann Grander, upptäckaren av vattenvitalisering, tillbringade en stor del av sitt liv med vatten. Han stod för respekt för skapande, blygsamhet och okonventionellt tänkande. Och han förkroppsligade harmoni, optimism och styrka. Så mycket att han gav 49 år av sin existens åt att ägna sig uteslutande till sina experiment. Ett djärvt projekt, som han alltid behärskar väl med sitt fulla stöd från sin 10-medlems familj.

Garaget blev hans plats för tänkande och laboratorium

Johann Granders "laboratorium" var ett enkelt garage, precis utanför husdörrens ytterdörr. Hans experiment med magneter ledde snart till den första framgången och han utvecklade den magnetiska rullen, som tilldelades Uppfinningsföreningens guldmedalj.

Granders lärare var naturen

Johann Grander var inte teoretiker; han litade sig helt på natur och intuition. Hans lärare var naturen. Under sina försök med vatten var hans viktigaste verktyg mikroskopet, med vilket han upptäckte att mikroorganismer ändrar sitt beteende när de kommer i kontakt med vitaliserat vatten. Och än en gång bevisade han att vatten kan lagra information och överföra detta. Informationsöverföringen från vatten till vatten representerar en fysisk unikhet och användes av Johann Grander för första gången.

Naturlig, förstklassig vattenkvalitet

Således föddes grunden för vattenvitalisering. Naturforskaren experimenterade vidare och utvecklade vattenvitaliseraren med sin son, Johann - en apparat som är kopplad till den grundläggande vattentillförseln och bra för ditt eget kranvatten.

Grander-vattnets vitalisering ger vatten, som har förorenats av olika dagliga influenser, återskapa möjligheten att återuppbygga sina förlorade egenskaper igen och gör vattnet till det det en gång var ursprungligen: fräsch, kraftfull, naturlig och uppfriskande.

Hälsosam livsstil börjar med vitaliserat vatten

Johann Grander var långt före sin tid med sitt tänkande. Han har erkänt banbrytande relationer som förstås först efter många år och uppskattat av vetenskapen såväl som allmänheten. Idag är namnet Grander oupplösligt kopplat till elementet av vatten. Vattenvitaliseringen av Johann Grander är nu känd runt om i världen.

Vattenmedvetenheten, som Johann Grander lade grunden för med sina upptäckter och insikter, följs idag av miljontals människor: Hälsosam livsstil börjar med vitaliserat vatten.

Tillbaka

GRANDER® Nyheter

  • 1
  • 2
  • 3
Grander Vatten på Bomässan

Grander Vatten på Bomässan

28.02.2019

Vi på Grander Vatten kommer att deltaga på Bomässan i Växjö den 29-31 mars. Ta gärna... Read more

Film om Grander Vatten: Vattenvitalisering

Film om Grander Vatten: Vattenvitalisering

28.02.2019

Nu kan du se filmen om Grander Vatten: Vitaliserat vatten. Du hittar filmen nedan. Read more

Det finns verkligen två identiska snöflingor

Det finns verkligen två identiska snöflingor

23.01.2016

När stora vita flingor faller från himlen, misslyckas de aldrig med att imponera på oss:... Read more