Avdelningar

 

Dricka vatten - hur man lär sig gilla det

GRANDER® vitaliserat vatten smakar gott och ger många fördelar

Dricka vatten - hur man lär sig gilla det @Rol.Art Images
Hur världsligt det än kan låta, så är vattendrickande något man behöver lära sig. Många människor, särskilt barn, dricker för lite och dricker bara när de känner sig törstiga.

Tidigt i livet och framåt är det viktigt att erbjuda rätt törstsläckande dryck

Barn, unga och tonåringar har relativt höga behov av vätskeintag. De är ständigt i rörelse, lärande och växande. Barn som leker glömmer världen runt dem och känner sig inte hungriga eller törstiga. För att hålla sig i form är regelbunden dricka nödvändig. En brist på vatten i kroppen kan minska både mental och fysisk prestanda, och en konstant brist på vatten orsakar koncentrationsstörningar, huvudvärk och / eller förstoppning bland barn.

Vattenmedvetenheten börjar i en ung ålder

Barn lär sig och utvecklar sina dricksvanor av familjen, men även förskolor och skolor kan uppmuntra vattenmedvetenhet bland sina elever. Barn behöver inga andra drycker. Med mosad mat ges barnen något att dricka för första gången. De måste vänja sig vid den ovanliga smaken. Så länge barn inte känner till den söta smaken, kommer de inte heller att sakna den. Vatten är den bästa törstlösningen för barn och tonåringar (och även vuxna).

Dricka mer vatten - men hur?
När det gäller hälsosamma dricksvanor, var alltid ett bra exempel för dina barn genom att dricka vatten flera gånger, hela dagen. Genom att löpande erbjuda ungdomarna en flaska vatten kan du påminna dem om behovet av att dricka. Barnen älskar särskilt smaken av GRANDER® revitaliserat vatten, eftersom det är lätt att dricka och också är biologiskt värdefullt. Barn bör ständigt motiveras att dricka mer, inte bara i skolan, i lek eller när de idrottar - att ha en vattenflaska fylld med revitaliserat vatten i skolväskan eller sportväskan uppmuntrar dem att dricka mer regelbundet.

På många skolor finns en slags aktiv rörelse mot en "vattendryckkultur". Studier har visat att förbrukningen av vatten bland elever har ökat snabbt om GRANDER®-vatten, full av styrka och god smak, strömmar från kranarna. "Barn fyller sina flaskor vid GRANDER®-dricksbrunnen flera gånger varje dag," är den enhälliga åsikten.

Vitaliserat vatten smakar bra och erbjuder många fördelar

När vatten strömmar från källan är det fullt av styrka och friskhet, naturligt och rent. Det är precis vad vatten borde vara! GRANDER® vattenrevitalisering ger vatten sina ursprungliga egenskaper och gör det så som det var från börjam: kraftfullt, starkt och av hög kvalitet.

Din chans att vinna en GRANDER® dricksflaska - ett perfekt tillbehör till skolan eller sporter.

Skicka in ditt favoritfoto av ditt barns dricksvatten med godkännande för att publicera och presentera. Tio vinnare kommer att väljas från fotoinslagen och får GRANDER® dricksflaskor som pris.

Tillbaka
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Inget vatten är det andra likt."

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiv tillgång till intressant information.

Integritetspolicy

×