GRANDER® Sverige

Avdelningar

 

Handel & Industri

GRANDER® är ett framsteg för industrin och en möjlighet för miljön

Handel & Industri @Fotolia
Siffror, data och fakta är vad som räknas i branschen. GRANDER®-vatten levererar dem på ett imponerande sätt, till exempel genom minskning av kemikalier, enkel rengöring och underhåll samt förbättring av produktionsprocesser.  

Industrin är en bransch där mätningar och beräkningar görs exakt.

Det är främst cirkulationssystem som orsakar majoriteten av problemen. Det faktum att många tekniker i produktionsföretag och inom industrisektorn själva har valt att utan kemikalier ersätta dem med GRANDER® vattenvitalisering, kommer inte längre som en överraskning. Det finns ett brett utbud av applikationer, från plastproduktionsanläggningar till lastmonteringsfabriker, och från glasfabrikanter till tidningsskrivare. Många företag är inte bara intresserade av tekniska fördelar och ekonomiska fördelar, men också för att skydda miljön. Alla positiva aspekter som de dra nytta av vid användning av GRANDER® vattenvitalisering.


Inom industrin uppmäts effekter och förbättringar genom GRANDER® vattenvitalisering noggrant och analyseras. Tekniker på hög nivå från välkända internationella industriföretag rapporterar att GRANDER®:

Stabiliserar kylvatten / processvatten
Minskar användningen av kemikalier
Minimerar utsläppets lukt
Bevarar resurser och är hållbart
Avskrivs snabbt
Erbjuder ekonomiska fördelar

Inom kylcirkulationen har vattnet mycket svåra och onaturliga förhållanden att hantera. Bortsett från trycket, som tvingar vattnet genom rören, upphettas vattnet hela tiden och kyls sedan igen. Vatten förlorar sin vitalitet, styrka och livlighet genom denna "stress-situation". Konsekvenserna är ofta tekniska problem.

Genom att använda GRANDER®-vattenvitalisering blir kylkretsvattnet, vilket är smutsigt och har en dålig lukt, klart och för det mesta luktfritt igen tack vare den återvunna självrengörande styrkan. Dessutom:

Kylcirkulationsvattnet blir kristallklart, och bortsett från förbättringen av den tekniska situationen kan man, tack vare optimeringen av driftsparametrar, också se en förbättring av effektivitetsnivån.

För att genomföra GRANDER® vattenvitalisering framgångsrikt i kylsystemet är det nödvändigt att göra en exakt projektanalys. GRANDER®-rådgivarna är alltid tillgängliga för att ge kunskap och omfattande erfarenhet.

Tillbaka

GRANDER® Nyheter

  • 1
  • 2
  • 3
Det finns verkligen två identiska snöflingor

Det finns verkligen två identiska snöflingor

23.01.2016

När stora vita flingor faller från himlen, misslyckas de aldrig med att imponera på oss:... Read more

Dricka vatten - hur man lär sig gilla det

Dricka vatten - hur man lär sig gilla det

13.01.2016

Hur världsligt det än kan låta, så är vattendrickande något man behöver lära sig. Många... Read more

Bröd och vatten - ett speciellt slags samspel

Bröd och vatten - ett speciellt slags samspel

01.09.2015

GRANDER® vattenvitalisering har funnit sin plats i både lokala och internationella bagerier, och bagarna är... Read more