GRANDER® Sverige

Avdelningar

 

Bröd & Matvaror

Gör bra ännu bättre med GRANDER®

Thorsten Buesing på Rats Cafe i Edewecht, Tyskland bygger på traditionella bakningsmetoder och naturliga ingredienser. Han är särskilt noggrann när det gäller att välja det vatten han använder och därför är GRANDER® vatten ett lätt val för honom ... Thorsten Buesing på Rats Cafe i Edewecht, Tyskland bygger på traditionella bakningsmetoder och naturliga ingredienser. Han är särskilt noggrann när det gäller att välja det vatten han använder och därför är GRANDER® vatten ett lätt val för honom ...
Mat är en viktig del av vårt liv, varje dag. Därför är kraven på producenter höga. I nästan alla livsmedel vi äter och dricker är vatten en grundläggande ingrediens, som har ett stort inflytande på kvalitén på dessa produkter.

Med detta i åtanke så väljer matproducenter ofta att använda GRANDER® vattenvitalisering. Omdömen från deras kunder visar dem hur rätt de har: "Er produkt smakar bara bättre, den sticker ut bland många andra."

Vitaliserade kvalitetsprodukter

Från frukt till grönsaker, hela vägen till bröd, pasta, ost, korv, godis, vin och öl - sortimentet av produkter som produceras med GRANDER® är brett spridet. GRANDER® har inte bara etablerat sig inom livsmedelsproduktionsbranschen utan är också starkt representerat i print, papper och vid tillverkning av färger och lacker, där man aldrig vill vara utan vattenrevitalisering.

Tillverkarna är alla övertygade om mervärdet till sina företag tack vare GRANDER® vattenvitalisering: bättre smak, längre hållbarhet, optimering av produktionsprocesserna och enkel rengöring är några av fördelarna med genomförandet av GRANDER® vattenvitalisering.

Vad säger bagare och matproducenter om användningen av GRANDER® vattenvitalisering:

Stärker den individuella smaken av produkten
Håller maten fräschare längre
Produkter, som är gjorda med GRANDER®, har en finare konsistens
Degar är lättare och fluffigare
Förbättrad jäsning 

Tillbaka

GRANDER® Nyheter

  • 1
  • 2
  • 3
Det finns verkligen två identiska snöflingor

Det finns verkligen två identiska snöflingor

23.01.2016

När stora vita flingor faller från himlen, misslyckas de aldrig med att imponera på oss:... Read more

Dricka vatten - hur man lär sig gilla det

Dricka vatten - hur man lär sig gilla det

13.01.2016

Hur världsligt det än kan låta, så är vattendrickande något man behöver lära sig. Många... Read more

Bröd och vatten - ett speciellt slags samspel

Bröd och vatten - ett speciellt slags samspel

01.09.2015

GRANDER® vattenvitalisering har funnit sin plats i både lokala och internationella bagerier, och bagarna är... Read more