GRANDER® Sverige

Avdelningar

 

Bröd & Matvaror

Gör bra ännu bättre med GRANDER®

Thorsten Buesing på Rats Cafe i Edewecht, Tyskland bygger på traditionella bakningsmetoder och naturliga ingredienser. Han är särskilt noggrann när det gäller att välja det vatten han använder och därför är GRANDER® vatten ett lätt val för honom ... Thorsten Buesing på Rats Cafe i Edewecht, Tyskland bygger på traditionella bakningsmetoder och naturliga ingredienser. Han är särskilt noggrann när det gäller att välja det vatten han använder och därför är GRANDER® vatten ett lätt val för honom ...
Mat är en viktig del av vårt liv, varje dag. Därför är kraven på producenter höga. I nästan alla livsmedel vi äter och dricker är vatten en grundläggande ingrediens, som har ett stort inflytande på kvalitén på dessa produkter.

Med detta i åtanke så väljer matproducenter ofta att använda GRANDER® vattenvitalisering. Omdömen från deras kunder visar dem hur rätt de har: "Er produkt smakar bara bättre, den sticker ut bland många andra."

Vitaliserade kvalitetsprodukter

Från frukt till grönsaker, hela vägen till bröd, pasta, ost, korv, godis, vin och öl - sortimentet av produkter som produceras med GRANDER® är brett spridet. GRANDER® har inte bara etablerat sig inom livsmedelsproduktionsbranschen utan är också starkt representerat i print, papper och vid tillverkning av färger och lacker, där man aldrig vill vara utan vattenrevitalisering.

Tillverkarna är alla övertygade om mervärdet till sina företag tack vare GRANDER® vattenvitalisering: bättre smak, längre hållbarhet, optimering av produktionsprocesserna och enkel rengöring är några av fördelarna med genomförandet av GRANDER® vattenvitalisering.

Vad säger bagare och matproducenter om användningen av GRANDER® vattenvitalisering:

Stärker den individuella smaken av produkten
Håller maten fräschare längre
Produkter, som är gjorda med GRANDER®, har en finare konsistens
Degar är lättare och fluffigare
Förbättrad jäsning 

Tillbaka

GRANDER® Nyheter

  • 1
  • 2
  • 3
Grander Vatten på Bomässan

Grander Vatten på Bomässan

28.02.2019

Vi på Grander Vatten kommer att deltaga på Bomässan i Växjö den 29-31 mars. Ta gärna... Read more

Film om Grander Vatten: Vattenvitalisering

Film om Grander Vatten: Vattenvitalisering

28.02.2019

Nu kan du se filmen om Grander Vatten: Vitaliserat vatten. Du hittar filmen nedan. Read more

Det finns verkligen två identiska snöflingor

Det finns verkligen två identiska snöflingor

23.01.2016

När stora vita flingor faller från himlen, misslyckas de aldrig med att imponera på oss:... Read more